Om oss

Vårt viktigste konkurransefortrinn er staben av dyktige medarbeidere og faglærte håndverkere. Det som skiller oss fra flere av våre konkurrenter er en stabil arbeidsstokk av lojale meget kompetente håndverkere som har spiss kompetanse innen sine ulike håndverk. Vi dekker de fleste fagfelt med egne ansatte som det er behov for ved oppføring av boliger. Dette gir oss en stor fleksibilitet til å bruke ansatte til oppgaver vi vet de er dyktige til å utføre.

GRAVITAS BYGG AS har 30 + motiverte medarbeidere med stor yrkesstolthet og høy faglig kompetanse. Jo mer arkitektonisk og byggeteknisk utfordrende prosjektene er, jo bedre trives våre medarbeidere. Vi søker derfor kunder som er opptatt av høy håndverksmessig kvalitet på utførte arbeider og forstår at det av og til koster litt mer.

Våre partnere
BYGGMAKKER er en av Norges ledende byggevarekjeder. Vi har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Vi omsetter for ca. 6 milliarder kroner. Byggmakker er eid av finske Kesko som er Nordens ledende byggevarekonsern
Et team av ekte ventilasjonsfagfolk med bransjeledende erfaring innen montering av ventilasjon, innregulering, rensing av ventilasjons anlegg og blikkenslager med eget blikkenslagerverksted.
IGN VVS AS er et rørleggerselskap som startet i 2014, men vi har holdt på med rørleggerarbeid siden 2005. Vi holder til i flotte lokaler på Bryn i Oslo og har i dag rundt 20 ansatte. Vi tar oppdrag i alle størrelser og vi utfører alle typer rørleggertjenester.
Flotte Gulv fokuserer på kvalitet og design. Vi ønsker å tilby noe unikt og kvalitetssikkert i et marked med mye masseproduksjon og «lettvinte løsninger.» Alle våre leverandører er derfor håndplukkede, og vi er stolte av å inneha eneagenturet på den velrenommerte merkevaren Hakwood.
Dyktig gulv revelandør
Hevvi Maskin AS er en familiebedrift med fagbrev i anleggsmaskinførerfaget. Fra vår etablering og til i dag vi har meget god utvikling og mange gode prosjekter bak oss.
Pro-Co er en profesjonell partner som gjennom samlet innkjøp og samarbeid skal effektivisere og modernisere betongfabrikkene i Norge
Vartdal Plastindustri AS er eit familieeigd, norsk selskap med hovudkontor på Vartdal i Ørsta kommune
Tekoda El. Materialer AS er en nettbutikk som selger el-materiell og belysning til privatpersoner og bedrifter til markeds laveste pris.
Tekoda Elektro AS er en full-autorisert elektroinstallatør med meget oppegående elektrikere som har lang yrkeserfaring.
MAXBO Proff består i dag av over 50 avdelinger, inkludert Teknikk, vår spesialsatsing innen mur og forskaling. Alle Proff-avdelingene er spesielt tilrettelagt for Proff-kundene med blant annet eget salgspersonale med god produktkunnskap og solid fagkompetanse.
Glava er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi ca 300 ansatte og over 1000 forhandlere rundt om i landet.Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler).
"Neumann Bygg er en av Norges ledende byggevaredistributører til proffmarkedet, med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering.
Sertifikater / Godkjenning
GRAVITAS BYGG AS er godkjent for ansvarsrett av direktoratet for byggkvalitet. Vi har sentral godkjenning etter den nye forskriften som prosjekterende i titaksklasse 1 og utførende i tiltaksklasse 1. videre har vi sentral godkjennelse for konstruksjonssikkerhet tiltaksklasse 2.
Se godskjenning
Våre verdier
.01
KVALITET
Kvalitet er en viktig faktor for oss. Derfor legger vi stor vekt på å levere høy kvalitet i alle ledd av vår produksjon. Vi har dyktige medarbeidere som har bred kompetanse innen ulike byggfag, og som er opptatt av å levere gode resultater. Vi bruker også moderne teknologi og materialer av høy kvalitet i vårt arbeid, slik at vi kan sikre at våre kunder får produkter og tjenester av best mulig standard.
.02
RESPEKT
Hos oss har vi stor respekt for den oppgaven vi påtar oss for våre kunder. Vi forstår at ditt byggeprosjekt er viktig for deg, og vi gjør alt vi kan for å levere gode resultater som møter dine behov og forventninger.
.03
TILLIT
Vi er meget takknemlige for den tilliten våre kunder viser oss, og vi legger stor vekt på å være verdige til denne tilliten. Vi tror på at tillit begge veier fører til det beste resultatet, og vi jobber hardt for å skape en åpen og ærlig kommunikasjon med våre kunder.
vårt team

Saulius Balsevicius

Leder og styreformann

Christen Sandmæl

Partner og styremedlem

Loreta Haring

HR og økonomi ansvarlig

Evaldas Kuprys

Prosjekt leder

Darius Savicius

Kalkulator

Darius Guligauskas

Ingeniør

Tjenester

Nybygg og totalrenovering av eneboliger og leiligheter.

.01

Gravitas tilbyr tjenester innen nybygg og totalrenovering av eneboliger og leiligheter. Vi har dyktige medarbeidere med kompetanse innen ulike byggfag, som tømrerarbeid, snekkerarbeid, støp, mur, maling og elektrikerarbeid.

Direkte leveranser av byggvarer, kjøkken og mer

.02

Vi tilbyr direkte leveranser av vinduer, trapper, kjøkken og annet bygningsutstyr fra gode samarbeidspartnere i utlandet. Dette gir konkurransedyktige priser og høy kvalitet.

Renovering og ombygging av næringsbygg.

.03

Gravitas tilbyr tjenester innen renovering og ombygging av næringsbygg. Dette inkluderer alt fra mindre reparasjoner og oppussing til større ombygginger. Vi har dyktige medarbeidere med kompetanse innen ulike byggfag, slik at vi kan tilby en fullverdig tjeneste for våre kunder.

Vi utfører alt innen byggfag.

.04

Våre dyktige medarbeidere utfører alt innen byggfag, fra mindre reparasjoner til store prosjekter. De holder seg oppdatert på teknologi og materialer for å tilby høy kvalitet. Tjenestene vi tilbyr inkluderer tømrerarbeid, snekkerarbeid, støp, mur, maling og elektrikerarbeid.

Hva kundene våre sier
Jeg er veldig godt fornøyd med ferdig resultat, og finish er over det man kan forvente. Gjennomgående hyggelige og faglig dyktige personer i organisasjonen. Jeg er mest fornøyd med deres vilje og ønske om å finne gode løsninger og produkter til våre og arkitektens noe mer spesielle ønsker. Etterrettelige, fleksible og til å stole på.
Fredrik Dahl
Kunde
Nyheter
1 min
January 18, 2023
10 års jubileum 🎉

Bygge nytt hus?
Kontakt